05 Cristina Arnedo Interiorisme

Es un estudi de disseny d’interiors de Barcelona.

Ens apassiona ser part del procés de comunicació entre l’espai arquitectònic i els que els habiten.

Davant de cada projecte ens plantegem el repte de descobrir que es el que vols sentir, per concretar-ho d’una forma que aconsegueixi transmetre-ho. Projectes amb ànima pròpia. Aquest és el nostre objectiu, el nostre motor de creació.

05Cristina Arnedo interiorisme neix a l’any 2005, és la materialització d’una aspiració professional i un somni vital, dut a terme per un equip de professionals amb experiència, inquietud i una visió comú: fer que el nostre segell personal sigui aconseguir el que tu vols.

T’acompanyem en tot el procés creatiu, des de l’elecció de l’espai pel teu negoci o de la vivenda per a la teva llar, la proposta del projecte amb planells i Renders, la selecció de materials, propostes de mobiliari, control de timings d’execució, gestió de pressupostos i direcció d’obra, tot fins l’últim detall.

El nostre desig és fer dissenys que perdurin en el temps, solucions harmòniques i creatives.

Desenvolupem la nostra feina en tot tipus d’espais tant de l’àmbit públic (retail, restaurants, hotels, farmàcies i oficines) com de l’àmbit privat (vivendes, banys, cuines, terrasses).